Massa Ticino teszt

Sikerült nyernem egy facebookos játék keretében egy Magyarországon még újnak számító tortaburkoló masszát. Jééééjjjjjj!! 😀 Még aznap átvettem az 1 kg-os hófehér (“Bride White”) ajándékot. Állagában újat ígértek, ezért alig vártam, hogy kipróbálhassam. Pont kapóra jött, hogy közeledett a szülinapom. Na lássuk! :)

Photo 2017. 04. 28. 17 14 14

Ami elsőre feltűnt, hogy hamar megpuhul a kezemben, nem kell sokáig gyúrni. Kicsit hasonlított a Smartflex Velvet masszára. Ruganyosabb, gumisabb állaga van, mint mondjuk az Unidecnek. Valóban egész vékonyra lehet nyújtani, nem szakad, nem törik, nem szárad hamar. Öröm vele dolgozni.

Bevontam vele a “kis” csokitortámat, megszíneztem ezüst és rózsaszín Fractal porfestékkel, és vártam a vendégeket. Ekkor még kérdés volt, hogy vajon az íze mennyire tűnik fel az első kóstolásnál. Hát feltűnt. Vagy eszükbe jutott a nyereményem, mert rákérdeztek, hogy ez az e. :) Osztom a véleményüket, miszerint nem annyira cukros, mint a többi, nem is telít el éppen ezért olyan hamar. Tehát vígan meg lehet enni egy szeletet anélkül, hogy cukorsokkot kapnánk. :)

A színes masszák természetes színezékkel készültek, gluténmentesek, tejmentesek mind, viszont ennél fogva jóval drágábbak is. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, csodás tortám lett belőle, exkluzív torták esetén biztos fogok még dolgozni vele.

Photo 2017. 04. 30. 16 47 41

Köszönöm, Sütisdoboz!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.